Veckans life hacks!


Emelie Svensson 2016-04-09


Det är lördag och Sundsimage är precis som vanligt tillbaka med två nya och smarta "life hacks" för att underlätta vardagen.

Plattång som strykjärn?
Att behöva stryka skrynkliga kläder kan kännas som bortkastad tid och kan till och med i vissa fall upplevas som en aning jobbigt. Speciellt jobbigt är det att stryka kragen på en skrynklig skjorta. Ibland 
verkar det helt enkelt omöjligt att få den fri från veck. Men med detta smarta "life hack" behöver du inte längre oroa dig för skrynkliga skjortkragar. En plattång kan användas till mycket, vanligtvis till att platta eller styla håret men fungerar också utmärkt som strykjärn för dina kragar. Var bara försiktig om du bestämmer dig för att använda detta "life hack", plattänger har en tendens att bli väldigt varma och det sista man vill är att bränna skjortan. 

Värm effektivt överblivna rester
De flesta har antagligen upplevt att när man ska värma resterna från gårdagens middag är de fortfarande kalla i mitten, detta trots efter att man värmt dem i mikrovågsugnen. Men som vanligt har vi här på Sundsimage ett "life hack" för detta som kommer att göra livet lite lättare. Istället för att lägga maten i en stor hög, lägg den likt en cirkel. På så sätt värms resterna upp snabbare och du slipper att maten i mitten blir kall. Enkelt och helt klart värt att testa till nästa gång du ska värma överblivna rester!  

 

 


Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv
Tipsa redaktionen
Mest lästa

Kultursverige


Studentliv


YouthPastellSöda verkSport & blandatThe WavesRun AwayiProjectStyleup


Inhouse


Svett

Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg