Veckans Life hacks!


Melvin Hansen 2016-02-01

Life hacks är idag ett vanligt begrepp som många använder sig av, speciellt ungdomar. För de som inte vet så är life hacks olika sorters trick, genvägar och metoder man kan använda sig av för att öka produktiviteten och effektiviteten i det vardagliga livet. Life hacks hjälper en helt enkelt i ens vardag, och det kan finnas till allt möjligt. Det kan vara alltifrån att skala en potatis effektivare, till att lösa svåra tekniska problem mm. Vi kommer nu börja med att varje vecka lägga upp minst två olika life hacks, för att göra din vardag lättare och effektivare!


OBS: Många eller vissa Life hacks som läggs upp kanske kommer kännas onödiga och konstiga. Life hacks är vanligtvis tips för smågrejer i vardagen, och därför kan vissa Life hacks vara mer roliga än effektiva. Huvudsaken är att dessa nya Life hacks som läggs upp varje vecka ska ses som roliga att testa, och förhoppningsvis en hjälp till att du som läser detta ska bli mer effektiv i ditt vardagliga liv.


1: Ha på flygplansläge när du laddar din Iphone

Detta gör att din Iphone laddas snabbare än vad den annars hade gjort. Detta kan vara väldigt effektivt om du t.ex. ska iväg någonstans och har lite batteri på din mobil eftersom du glömt att ladda den tidigare under dagen. Anledningen till att flygplansläget gör att din Iphone laddar snabbare är eftersom din Iphone nu inte drar lika mycket ström som den gjort innan eftersom den inte längre kommunicerar trådlöst.


2: Ha ett tomrum i mitten av tallriken när du ska värma matrester i mikrovågsugnen

Att ha ett tomrum i mitten av tallriken när du ska värma upp matrester i mikrovågsugnen gör att maten värms upp fortare. Även om det går snabbt att värma upp mat, så kan detta göra att du sparar lite tid iallafall. Om du har mycket mat på tallriken kan det ta några minuter att få det att bli tillräckligt uppvärmt, och detta knep kan göra att du kan spara någon minut. Detta gör även att maten blir mer jämnt uppvärmd, dvs så att inte t.ex. maten i mitten av tallriken är kallare.


Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv
Tipsa redaktionen
Mest lästa

Kultursverige


Studentliv


YouthPastellSöda verkSport & blandatThe WavesRun AwayiProjectStyleup


Inhouse


Svett

Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg