Veckans anställd- Willy Björkman


wictoria hall 2016-12-03


Hur kommer det sig att du valde att jobba med detta yrke? Jag är en social människa som gillar att hjälpa andra människor, och har tidgare studerat på Sundsgymnasiet. Så jag vet att det var en arbetsplats där jag skulle kunna trivas och utvecklas. 

Vad är positivt med ditt yrke respektive negativt? Självklart så trivs jag med mitt yrke och jag växer otroligt mycket som person genom att hjälpa andra! Alla lärare och elever på denna skolan är fantastiska! 

Vad är din utbildning?
Jag har studerat samsam på Sunds och även studerat på Linköpings universitet. Jag har även studerat NTI- skolan i Stockholm på distans. 

Vilket är ditt favorit ämne i skolan? Idrott var mitt favoritämne i skolan då jag älskar att vara aktiv! 

På vilket sätt lär du ut bäst på? Genom att ha förståelse och empati för eleven! 

På vilket sätt få du bäst kontakt med eleverna på denna skolan? Genom att vara en social och trevlig människa! 

Vilken förändring skulle du vilja göra på denna skolan? Jag hade velat att skolan hade mer kurser som riktar in sig på självbedömning och en kurs för bara studieteknik. 

Varför valde du att jobba på Sundsgymnasiet? Det hände lite av en slump, jag hade precis kommit hem ifrån ett halvår i Caribien och behövde ett jobb snabbt. Därefter tog jag kontakt med biträdande rektor som hade en position som studie assistent. Eftersom jag inte jobbat med det innan, tyckte jag det lät väldigt intressant och är väldigt glad över att jag tog detta jobb!! 
Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv
Tipsa redaktionen
Mest lästa

Kultursverige


Studentliv


YouthPastellSöda verkSport & blandatThe WavesRun AwayiProjectStyleup


Inhouse


Svett

Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg