FRONT

Tidning full av inspiration


2014-12-23

Rebecca Samuelson & Frida Eklöf
Bild:Rebecca Wihlborg
Rebecca Samuelson & Frida Eklöf

Inspirerande reportage, grymma inredningsprylar och vägen till de bästa polotröjorna. Det är bara ett fåtal sneak peaks av vad ni hittar i vårt nya magasin – som vi själva inte kan få nog av. 

Redaktionen till FRONT består av Frida Eklöf och Rebecca Samuelson. Vi går båda i SA2C på Sundsgymnasiet i Vellinge och där läser vi SamhälleMedia med inriktning Ord&Form.


FRONT har sin utgångspunkt i mode och stil – vilket är ämnen vi båda intresseras otroligt mycket av. Samtidigt ger tidningen rum för inredning och konst och de två sistnämnda delarna har definitivt fått större plats i våra hjärtan sedan tidningsprojektet startade. Vi har båda en förkärlek till magasinet STYLEBY som var, och fortfarande är, ett magasin som vi ser upp till och blir mer kreativa av. STYLEBY med Elin Kling och Columbine Smille i spetsen har varit vår ledsaga under projektets gång, vilket vi nu i efterhand inser var helt perfekt.


Toppfavoriterna från FRONT är förmodligen reportagen med Samuel Andersson och Caroline Nyström. Det var första gången vi gjorde intervjuer på riktigt – och vi vill bara göra fler och fler. När intervjuerna skulle hållas åkte vi upp till Stockholm för en dag, vilket var otroligt roligt. Definitivt ett minne för livet.
En annan sida vi älskar lite extra är där vi listar otroligt snygga polotröjor. Även vår ”Fem snabba med…” och uppslaget med inredningsfavoriter ligger alla varmt om hjärtat.


Vi vill bara ta tillfället i akt och tacka fantastiska Amanda Asp för att vi får låna hennes illustrationer och med hjälp av dem skapa FRONTs omslag. Du är grym.


Att få skapa ett eget magasin var, för oss båda, en otroligt inspirerande resa.
Hoppas ni kommer älska FRONT lika mycket som vi gör.
Ni hittar magasinet här i högerspalten.

/Frida & RebeccaSkriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv
Tipsa redaktionen
Mest lästa

Kultursverige


Studentliv


YouthPastellSöda verkSport & blandatThe WavesRun AwayiProjectPR-film 2014Styleup


Inhouse


Svett

Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg