Tisdagen den 17 oktober 2017 - klockan 00:09
Sök       Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

FRONT

Tidning full av inspiration


2014-12-23

Rebecca Samuelson & Frida Eklöf
Bild:Rebecca Wihlborg
Rebecca Samuelson & Frida Eklöf

Inspirerande reportage, grymma inredningsprylar och vägen till de bästa polotröjorna. Det är bara ett fåtal sneak peaks av vad ni hittar i vårt nya magasin – som vi själva inte kan få nog av. 

Redaktionen till FRONT består av Frida Eklöf och Rebecca Samuelson. Vi går båda i SA2C på Sundsgymnasiet i Vellinge och där läser vi SamhälleMedia med inriktning Ord&Form.


FRONT har sin utgångspunkt i mode och stil – vilket är ämnen vi båda intresseras otroligt mycket av. Samtidigt ger tidningen rum för inredning och konst och de två sistnämnda delarna har definitivt fått större plats i våra hjärtan sedan tidningsprojektet startade. Vi har båda en förkärlek till magasinet STYLEBY som var, och fortfarande är, ett magasin som vi ser upp till och blir mer kreativa av. STYLEBY med Elin Kling och Columbine Smille i spetsen har varit vår ledsaga under projektets gång, vilket vi nu i efterhand inser var helt perfekt.


Toppfavoriterna från FRONT är förmodligen reportagen med Samuel Andersson och Caroline Nyström. Det var första gången vi gjorde intervjuer på riktigt – och vi vill bara göra fler och fler. När intervjuerna skulle hållas åkte vi upp till Stockholm för en dag, vilket var otroligt roligt. Definitivt ett minne för livet.
En annan sida vi älskar lite extra är där vi listar otroligt snygga polotröjor. Även vår ”Fem snabba med…” och uppslaget med inredningsfavoriter ligger alla varmt om hjärtat.


Vi vill bara ta tillfället i akt och tacka fantastiska Amanda Asp för att vi får låna hennes illustrationer och med hjälp av dem skapa FRONTs omslag. Du är grym.


Att få skapa ett eget magasin var, för oss båda, en otroligt inspirerande resa.
Hoppas ni kommer älska FRONT lika mycket som vi gör.
Ni hittar magasinet här i högerspalten.

/Frida & RebeccaSkriv utInHouse - We celebrate life with house


I vårt magasin hittar du allt ifrån vad du bör ha med dig till en festival, bakgrund och uppväxt på en handfull stora dj's samt så får man en insikt på...

Läs mer
FRONT

Tidning full av inspiration

Rebecca Samuelson & Frida Eklöf

Inspirerande reportage, grymma inredningsprylar och vägen till de bästa polotröjorna...

Läs mer
Styleup

Tidning för dig som gillar skönhet och mode

Emma Gottfridsson, Dejla Krcic & Emma Sjöberg

Style Up är gjord av oss, tre drivna tjejer i SA2C, Emma Gottfridsson, Emma Sjöberg och...

Läs mer
Tipsa redaktionen
Mest lästa

PastellYouth


E-sport


Söda verkSport & blandatThe WavesRun Away


iProject


Study abroad


Undersökning om sociala medier


PR-film 2014Styleup


Inhouse

FRONT

Svett

PreziFN-rollspel 2016
Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg
Redaktion:   Andreas, Lucas, Gustav, Robin, Sofia, Elias, Marcus, Thi, Vilmer, Elias, Wilhelm, Morgan, August, Frida, Adam, Olivia, Johannes, Rebecka, Ida, Julia, Marcus, Fredrik, Daniel, wictoria, Melvin, Alexandra, Anton, Tobias, Casper, Albin, Hannah, Lucas, Leon, Sisqo, Josefin, Vera, Lucas, Matilda, Elsa, Max, William, Cornelia, Jonathan, Fabian, Rasmus, Simon, Frida, Ludwig, Emelie , Linus, Kajsa, Julia , Ellie