Styleup

Tidning för dig som gillar skönhet och mode


Dejla Krcic 2014-12-16

Emma Gottfridsson, Dejla Krcic & Emma Sjöberg
Emma Gottfridsson, Dejla Krcic & Emma Sjöberg

Style Up är gjord av oss, tre drivna tjejer i SA2C, Emma Gottfridsson, Emma Sjöberg och Dejla Krcic. Denna moderna skönhetstidning är riktad till alla smink- och modeälskare där ute. I tidningen kan ni hitta enkla tips för ett felfritt ansikte, stylish outfits för hösten och vintern och en summering av årets produkter. Med vårt fina och uppfriskande tema i Style Up får man aldrig en tråkig stund.

Utifrån våra gemensamma intressen har vi skapat denna skönhetsinriktade tidning. Vi alla är väldigt intresserade av de olika mode- och sminktrenderna och självklart av journalistik så när vi fick detta projekt av vår lärare, visste vi meddetsamma vad vi skulle göra för tidning. Vi bestämde även tidigt att vi själva skulle göra allt från grunden, allt från att skriva, designa och fota. Det tog tid och var svårt men det var värt all den tid vi la ner, när vi nu har vår tidning i våra händer.
Vi på redaktionen rekommenderar starkt att läsa sidan sex. Denna sida är full med information om det billiga men bra sminkmärket ELF.
Den svåraste texten att skriva var ”ett riktigt superbär” eftersom vi inte kunde sluta skratta, dels på grund av tidigare rubrikförslag och dels de fina, handmålade jordgubbarna.

 

Vi hoppas att ni kommer tycka om vår färgglada och välstrukturerade tidning. Var inte rädda för att ge oss feedback och hjälpa oss förbättra framtida tidningar. Hoppas ni tycker om tidningen och enjoy.

Ni kan läsa vår tidning genom att klicka på tidningen STYLEUP i högerspalten. 
Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv
Tipsa redaktionen
Mest lästa

Kultursverige


Studentliv


YouthPastellSöda verkSport & blandatThe WavesRun AwayiProjectPR-film 2014Styleup


Inhouse


Svett

Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg