Tisdagen den 17 oktober 2017 - klockan 00:12
Sök       Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Styleup

Tidning för dig som gillar skönhet och mode


Dejla Krcic 2014-12-16

Emma Gottfridsson, Dejla Krcic & Emma Sjöberg
Emma Gottfridsson, Dejla Krcic & Emma Sjöberg

Style Up är gjord av oss, tre drivna tjejer i SA2C, Emma Gottfridsson, Emma Sjöberg och Dejla Krcic. Denna moderna skönhetstidning är riktad till alla smink- och modeälskare där ute. I tidningen kan ni hitta enkla tips för ett felfritt ansikte, stylish outfits för hösten och vintern och en summering av årets produkter. Med vårt fina och uppfriskande tema i Style Up får man aldrig en tråkig stund.

Utifrån våra gemensamma intressen har vi skapat denna skönhetsinriktade tidning. Vi alla är väldigt intresserade av de olika mode- och sminktrenderna och självklart av journalistik så när vi fick detta projekt av vår lärare, visste vi meddetsamma vad vi skulle göra för tidning. Vi bestämde även tidigt att vi själva skulle göra allt från grunden, allt från att skriva, designa och fota. Det tog tid och var svårt men det var värt all den tid vi la ner, när vi nu har vår tidning i våra händer.
Vi på redaktionen rekommenderar starkt att läsa sidan sex. Denna sida är full med information om det billiga men bra sminkmärket ELF.
Den svåraste texten att skriva var ”ett riktigt superbär” eftersom vi inte kunde sluta skratta, dels på grund av tidigare rubrikförslag och dels de fina, handmålade jordgubbarna.

 

Vi hoppas att ni kommer tycka om vår färgglada och välstrukturerade tidning. Var inte rädda för att ge oss feedback och hjälpa oss förbättra framtida tidningar. Hoppas ni tycker om tidningen och enjoy.

Ni kan läsa vår tidning genom att klicka på tidningen STYLEUP i högerspalten. 
Skriv utInHouse - We celebrate life with house


I vårt magasin hittar du allt ifrån vad du bör ha med dig till en festival, bakgrund och uppväxt på en handfull stora dj's samt så får man en insikt på...

Läs mer
FRONT

Tidning full av inspiration

Rebecca Samuelson & Frida Eklöf

Inspirerande reportage, grymma inredningsprylar och vägen till de bästa polotröjorna...

Läs mer
Styleup

Tidning för dig som gillar skönhet och mode

Emma Gottfridsson, Dejla Krcic & Emma Sjöberg

Style Up är gjord av oss, tre drivna tjejer i SA2C, Emma Gottfridsson, Emma Sjöberg och...

Läs mer
Tipsa redaktionen
Mest lästa

PastellYouth


E-sport


Söda verkSport & blandatThe WavesRun Away


iProject


Study abroad


Undersökning om sociala medier


PR-film 2014Styleup


Inhouse

FRONT

Svett

PreziFN-rollspel 2016
Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg
Redaktion:   Andreas, Lucas, Gustav, Robin, Sofia, Elias, Marcus, Thi, Vilmer, Elias, Wilhelm, Morgan, August, Frida, Adam, Olivia, Johannes, Rebecka, Ida, Julia, Marcus, Fredrik, Daniel, wictoria, Melvin, Alexandra, Anton, Tobias, Casper, Albin, Hannah, Lucas, Leon, Sisqo, Josefin, Vera, Lucas, Matilda, Elsa, Max, William, Cornelia, Jonathan, Fabian, Rasmus, Simon, Frida, Ludwig, Emelie , Linus, Kajsa, Julia , Ellie