Tisdagen den 17 oktober 2017 - klockan 00:08
Sök       Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

InHouse - We celebrate life with house


oscar rehov 2015-01-23
I vårt magasin hittar du allt ifrån vad du bör ha med dig till en festival, bakgrund och uppväxt på en handfull stora dj's samt så får man en insikt på en amatörs resa till toppen.

Redaktionen består av;

Oscar Rehov - SA2C

Pontus Persson - SA2C

Jacob Persson - SA2C

 

Vad handlar magasinet i stort om?

Tidningen handlar i stort om musikstilen House, dess framväxt genom åren samt utvecklingen av musiken och produktionen. Den har inslag av personliga associationer till musiken likaså har vi valt att ta med lite om omvärldens syn på musiken samt hur stort detta egentligen är.

 

Varför valde vi detta ämne? 

Varför vi valde just detta av alla ämnen var för att vi allihopa på ett eller annat sätt har antingen en personlig koppling till musiken eller bara allmän kärlek för denna sorts musik. Vi tyckte också att detta är ett ämne som intresserar människor till läsning, intresset för denna sorts musik är stor och så som vi valt att lägga upp tidningen vet vi som sagt att det garanterat kommer att locka till läsning, inte bara hos de som tycker om just House. Även för de som inte är speciellt insatta eller intresserade. Tidningen handlar inte bara om House den handlar om en väldigt massa andra saker som så klart har med House att göra, men som sagt intresserar de ointresserade. 

 

Vad tycker vi är extra läsvärt i vårt magasin?

Intervjun som vi fick fram är något utöver det ordinära, det är någonting som rekommenderas för alla. Detta är en av de sidor som man inte behöver vara super intresserad för att tycka om, den handlar om en växande stjärna. Två andra sidor som är lite extra läsvärda är sidorna 8 och 9, där vi har valt att både skriva lite personliga associationer till musikstilen samt så har vi valt att fördjupa hur de 6 populäraste stilarna inom House är uppbyggda samt hur de växt fram och utvecklats under åren. Vi har också valt att lägga mer tyngd på enligt väldigt många Dj's den populäraste stilen av dem alla.

 

Vilket var den roligaste artikel/reportaget vi fick göra?

Det var garanterat intervjun Oscar fixade med Eric Axelsson, det var en väldigt trevlig människa. Fruktansvärt framåt riktad och målmedveten person, det var något som Oscar nämnde för gruppen. Detta är en artikel som vi försöker trycka lite extra på, det är inte en intervju som bara den kunnige kan njuta av, det är en allmän intervju. Om Erics personliga utveckling och kärlek för musiken. Det är någonting som alla, oavsett ålder kan tycka om samt finna intressant.

 


Skriv utInHouse - We celebrate life with house


I vårt magasin hittar du allt ifrån vad du bör ha med dig till en festival, bakgrund och uppväxt på en handfull stora dj's samt så får man en insikt på...

Läs mer
FRONT

Tidning full av inspiration

Rebecca Samuelson & Frida Eklöf

Inspirerande reportage, grymma inredningsprylar och vägen till de bästa polotröjorna...

Läs mer
Styleup

Tidning för dig som gillar skönhet och mode

Emma Gottfridsson, Dejla Krcic & Emma Sjöberg

Style Up är gjord av oss, tre drivna tjejer i SA2C, Emma Gottfridsson, Emma Sjöberg och...

Läs mer
Tipsa redaktionen
Mest lästa

PastellYouth


E-sport


Söda verkSport & blandatThe WavesRun Away


iProject


Study abroad


Undersökning om sociala medier


PR-film 2014Styleup


Inhouse

FRONT

Svett

PreziFN-rollspel 2016
Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg
Redaktion:   Andreas, Lucas, Gustav, Robin, Sofia, Elias, Marcus, Thi, Vilmer, Elias, Wilhelm, Morgan, August, Frida, Adam, Olivia, Johannes, Rebecka, Ida, Julia, Marcus, Fredrik, Daniel, wictoria, Melvin, Alexandra, Anton, Tobias, Casper, Albin, Hannah, Lucas, Leon, Sisqo, Josefin, Vera, Lucas, Matilda, Elsa, Max, William, Cornelia, Jonathan, Fabian, Rasmus, Simon, Frida, Ludwig, Emelie , Linus, Kajsa, Julia , Ellie