Sundsgymnasiet


Moa Öhman 2018-02-11

Sundsgymnasiets byggnad - Bryggan
Sundsgymnasiets byggnad - Bryggan

På Sundsgymnasiet kan du välja på en hel del olika program du vill gå. Exempelvis ekonomi, samhälle, teknik, natur och estet med en massa olika inriktningar. Samhällseleverna kan välja att läsa samhälle – media. Ekonomieleverna kan läsa ekonomi-ekonomi eller ekonomi-juridik och så fortsätter det.

 

Sundsgymnasiet finns för att ge alla möjligheten att lyckas och komma långt.Det finns en god studiemiljö på Sundsgymnasiet vilket gör att så pass många elever trivs på skolan och även har goda studieresultat. Skolan har funnits sedan 1998 och blir i år 20 år gammal. De senaste åren har även elever från andra kommuner börjat söka sig till Sundsgymnasiet såsom elever från Malmö och Trelleborg. På Sundsgymnasiet har man även möjlighet att få internationella kontakter via FN rollspel i Kenya exempelvis.

 

Skolan erbjuder även två lunchrestauranger och två cafeeér där man kan handla lite allt möjligt, så här finns det mesta. Sundsgymnasiet är en skola som passar allihopa skulle jag vilja säga trots olika mål och erfarenheter. Skolan är indelad i tre olika byggnader, tornet, bryggan och borgen och skolans matsaler finns i tornet och borgen. En skola som är till för att alla ska trivas. 


Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv
Tipsa redaktionen
Mest lästa

Kultursverige


Studentliv


YouthPastellSöda verkSport & blandatThe WavesRun AwayiProjectStyleup


Inhouse


Svett

Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg