Moa Öhman, Sa2D:

"Sunds är helt rätt för mig"


Tove Nilsson 2018-01-29

Moa Öhman trivs jättebra på Sundsgymnasiet.
Bild:Tove Nilsson
Moa Öhman trivs jättebra på Sundsgymnasiet.

Moa Öhman, 17 år gammal från Malmö flyttade till Båstad i 1:an av gymnasiet för att börja på en internatskola som heter Apelrydskolan. Moa kände att skolan inte riktigt var för henne och hon började få hemlängtan.

Moa kom i kontakt med biträdande rektor och ansvarig för samhällsprogrammet på Sundsgymnasiet, Marie Johnsdotter under påsklovet i 1:an. Marie var väldigt förstående om hur Moa kände och var fast besluten om att hjälpa henne och försöka få en plats åt henne på skolan. Som tur var så fick hon en plats i 2:an och har nu gått en hel termin på samhälle-media på Sundsgymnasiet. Moa säger att hon trivs jättebra och ångrar inte en sekund att hon bytte. För Moas egna del var Sundsgymnasiet en bättre skola för henne för hon känner att hon fått större möjligheter att utvecklas. Jag frågar Moa vad som är bäst på Sundsgymnasiet.

- Här är väldigt duktiga lärare som är väldigt engagerade och förstående i alla situationer. Slutligen vill Moa tipsa alla som känner att dem inte trivs på sin skola att våga utforska andra alternativ.- Det är inte farligt att byta och det är viktigt att man trivs på sin skola.   


Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv
Tipsa redaktionen
Mest lästa

Kultursverige


Studentliv


YouthPastellSöda verkSport & blandatThe WavesRun AwayiProjectStyleup


Inhouse


Svett

Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg