Ghost Recon Wildlands, endast två månader kvar till release

Ghost Recon Wildlands


Casper Knutson 2017-01-17Ghost Recon Wildlands är en kommande öppen värld taktisk shooter i utveckling av Ubisoft Paris.

Översikt
Det kommer att bli den tionde i Ghost Recon-serien och kommer att vara den första Ghost Recon spelet som har en öppen värld miljö. Spelet kommer att röra sig bort från den framtida inställningen som infördes i Ghost Recon Advanced Warfighter och kommer i stället använda sig av en inställning som liknar den ursprungliga Ghost Recon vilket är moderna krig. Ubisoft har beskrivit det som en av de största öppna värld spel som de någonsin har publicerats, spelet inkluderar en mängd olika miljöer, såsom berg, skogar, öknar och saltfält. Spelet kan spelas på Microsoft Windows, Playstation 4 och Xbox One Den 7 mars 2017.


Miljö

Spelet utspelas i Bolivia. Bolivia har blivit allt mer instabilt när Santa Blanca drogkartell får mer makt och inflytande till den punkt där Bolivia har blivit världens största producent av kokain. Dessa maktökningar som narkotikakarteller får, börjar få Förenta staternas regering allt mer oroliga. Santa Blanca inflytande har börjat sprida sig utanför Bolivia. Som en följd av USA armén skickar en elit speciella operationer enhet som kallas "Ghosts" som har i uppdrag förstöra kartellen del efter del och avslöja samband mellan Santa Blanca och den lokala regeringen.

En öppen beta är planerad innan spelet släpps så att alla kan få testa en liten del av spelet helt gratis, men inget datum har ännu inte blivit bekräftat.

Undertiden så kan du kolla deras senaste trailer på Youtube.


Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv
Tipsa redaktionen
Mest lästa

Kultursverige


Studentliv


YouthPastellSöda verkSport & blandatThe WavesRun AwayiProjectPR-film 2014Styleup


Inhouse


Svett

Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg