Amerikanska valet 2017: Skandal


Leon Larsson 2016-10-18


Både presidentkandidaterna Donald Trump och Hillary Clinton kastar skit på varandra. Vissa av det har någon grund och annat har inte. 

Det finns stora och små skandaler hos båda kandidaterna. Trump har blivit anklagad för att inte betala sina skatter. Detta är dock inte olagligt, han använder sig av loopholes i lagen för att kringgå den utan att bryta den. 

Hillary har dock det svårare när man pratar antal skandaler och andra saker som inte hjälper henne. Den största svårigheten som Hillary möter nu är hennes och hennes anställdas email som läcks ut. 

Just nu läcker WikiLeaks ungefär 1000 mail om dagen från och till John Podesta. John Podesta är Hillary kampanjens ordförande. Det finns väldigt mycket klassifierad information i dessa mail och dokument. Informationen i dessa mail är bland mycket annat information om att Hillary fått debatt-frågor i förväg. Mailen tyder även på att Hillary har olagligt raderat mail själv. Det finns också mycket annat som är intressant att läsa. 

Nu har även obekräftad information kommit ut om att Hillarys 33,000 "raderade" mail har blivit hittade och kommer att bli släppta för alla att se någon gång i framtiden. Dessa 33,000 mail är det mest pratade om i detta val. Det återstår att se vad som händer.

Det ska bli väldigt intressant att see vem USA's väljare väljer.

Vem tror ni kommer vinna? Rösta här.

Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv
Tipsa redaktionen
Mest lästa

Kultursverige


Studentliv


YouthPastellSöda verkSport & blandatThe WavesRun AwayiProjectPR-film 2014Styleup


Inhouse


Svett

Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg