Veckans recept!

Honungsmarinerade Tofuspett med Couscous och Ajvar!


Cornelia Nyholm 2016-11-24



Grillade spett med tofu och grönsaker i alla regnbågens färger, mums!



Vi inleder veckans recept med ett vegetariskt recept. Alla köttätare kan vara lugna då vi kommer varva med vegetariska, kött och bak recept, så att alla blir nöjda!


4 portioner

Ingredienser:

300 g tofu
2 st paprikor
200 g zucchini
1 st rödlök
250 g körsbärstomater
1 pkt (honungs)marinad
4 portioner couscous
1 st morot
200 g broccoli
Olivolja
Ajvar
100 g fetaost

Gör så här:
1: Pressa tofun med hushållspappret så att det mesta av vattnet kommer ut.
2: Tärna tofu, paprika, zucchini och lägg i marinad tillsammans med hela körsbärstomater.
3: Skiva moroten i tunna skivor och hacka broccolin i små bitar.Stek dem i lite olivolja.
4: Tillaga couscousen enligt anvisningarna på förpackningen och blanda i de stekta morötterna och broccolin. Toppa med tärnad fetaost.
4: Stek Tofun och grönsakerna och trä dem sedan på spett.
5: Ät tillsammans med en klick ajvar.

Skriv ut





Gör dina egna helt oemotståndligt goda munkar!

Donuts

Till denna veckans recept har vi tagit fram ett recept på en av våra favorit sötsaker; donuts!
Dessa bakverk går att anpassa efter just din smak. Rulla dem i socker, fyll dem...

Läs mer


Veckans recept!

Honungsmarinerade Tofuspett med Couscous och Ajvar!


Grillade spett med tofu och grönsaker i alla regnbågens färger, mums!

Läs mer
Sök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv
Tipsa redaktionen
Mest lästa

Pastell



Youth



Söda verk



Sport & blandat



The Waves



Run Away



iProject


Study abroad


PR-film 2014



Styleup


Inhouse


Svett

Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg