Tisdagen den 17 oktober 2017 - klockan 00:13
Sök       Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Säsong 3 Avsnitt 6 (Spoilers)

SHADE


Morgan Carlström Dalgart 2016-11-20


The Flash är en tv-serie som brukar gå en gång i veckan. Säsong tre sänds just nu och vi hade tänkt skriva om episod sex i denna säsongen.

Caitlin har under en längre tid haft en stor rädsla av att hon ska bli Killer Frost som är en ond version av Caitlin i andra dimensioner. Efter att Barry skapade en Flashpoint så förändrades enormt många saker vilket Barry inte kan ångra. En av sakerna är att Caitlin har fått Killer Frosts krafter och vi såg i episod fem att det fanns en situation då killer Frost styrde över Caitlin och tog över hennes kropp. Även Cisco har vibat Caitlin där han såg in i framtiden där dom stred mot varandra. Viben kan dock ändras då Cisco vibade att earth två skulle ramla sönder fast det stoppade The Flash så det hände aldrig.

Wally West är en stor karaktär för serien. I The Flashpoint som skedde i sluten av säsong två skapas ett allternativt universum då Wally West blir the Flash men i den världen kallas Kid Flash. I avsnitt sex av säsong tre söker Alchemy Wally West för att återställa hans alternativa jag från Flashpoint då han är en speedster. Detta lyckas Alchemy gör genom att manipulera Wallys hjärna då han pratar in i Wallys huvud. Wally uppträder väldigt annorlunda på grund av detta då han vill göra vad som helst för att få stopp på smärtan som Alchemy ger honom. Smärtan uppstår när Alchemy använder sina krafter på Wally då han ser minnen från det alternativa världen. Detta ger honom dragningskraft till Alchemy som då kan ge honom sina krafter. Innerst inne vill Wally bli en speedster för han också vill hjälpa men han vet att det är för hans eget bäst att inte få krafterna.      
En annan sak som hände i detta avsnittet var att det fanns en ond metahuman som kallade sig för Shade. Detta är en metahuman som Alchamy återskapade där Shade bland annat existerade i andra dimensioner. The Flash lyckades dock fånga Shade i slutet av avsnittet där de satte på lamporna på alla bilarna vilket gjorde att krafterna slutade fungera.

 Savatar är en ny karaktär som man fick se i slutet av avsnittet där han även kallar sig för God of Speed. Savatar var så pass snabb så de vanliga människorna inte ens såg att han sprang vid dom utan Barry var den enda som kunde se Savatar men Barry var inte i närheten av att hinna ikapp honom. Savatar såg dessutom ut till att vara mycket större än vad Barry är.
 

Skriv utSäsong 3 Avsnitt 6 (Spoilers)

SHADE

The Flash är en tv-serie som brukar gå en gång i veckan. Säsong tre sänds just nu och vi hade tänkt skriva om episod sex i denna säsongen.

Läs mer

3 roliga halloween kostym tips


Här finns tips för dig som inte orkar lägga ner så mycket tid på...

Läs mer

Apple Keynote September 2016

Nya iPhones, iWatches och iOS 10


Som varje år höll Apple den 7 September en presentation...

Läs mer

Nya Snusdosan


 

Enligt EU så skall alla tobaksvaror ha två varningstexter som snuset inte haft...

Läs mer

8 roliga fakta om djur!

Veckans speltips!

Veckans TV-Serie: Narcos

10 onödig fakta

5 Användbara Life Hacks!

Fun Facts

Tipsa redaktionen
Mest lästa

PastellYouth


E-sport


Söda verkSport & blandatThe WavesRun Away


iProject


Study abroad


Undersökning om sociala medier


PR-film 2014Styleup


Inhouse

FRONT

Svett

PreziFN-rollspel 2016
Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg
Redaktion:   Andreas, Lucas, Gustav, Robin, Sofia, Elias, Marcus, Thi, Vilmer, Elias, Wilhelm, Morgan, August, Frida, Adam, Olivia, Johannes, Rebecka, Ida, Julia, Marcus, Fredrik, Daniel, wictoria, Melvin, Alexandra, Anton, Tobias, Casper, Albin, Hannah, Lucas, Leon, Sisqo, Josefin, Vera, Lucas, Matilda, Elsa, Max, William, Cornelia, Jonathan, Fabian, Rasmus, Simon, Frida, Ludwig, Emelie , Linus, Kajsa, Julia , Ellie