Veckans TV-Serie: Narcos


Leon Larsson 2016-09-18


Narcos är en serie som följer den ökände knarkkungen Pablo Escobar och hur han byggde sitt eget imperium. Serien är baserat på verkliga händelser.

Narcos är en serie som handlar om den legendariske knarkkungen Pablo Escobar från Colombia. Du får följa Escobars resa från småsmugglare till en av de rikaste mannen i hela världen. Pablo Escobar är ledare över den kände Medellin kartellen och bygger ett riktigt stort imperium och har många rivaler. Serien handlar om hänsynslöshet, mord, motgångar, politik, korruption, enorma mängder pengar, knark. Serien handlar inte bara om dåliga handlingar dock. En stor del av serien handlar om lojalitet och kärlek till Escobars familj. Serien följer DEA-agenterna Javier Peña och Steve Murphy.


Regissörerna gör ett fantastiskt jobb med att skapa en trovärdig och älskvärd serie. Allt från att de flesta pratar spanska till att visa all brutalitet som följer efter ett knarkkrig. Serien skiftar mellan lugna stunder med familjen till stora, blodiga krig väldigt bra. Narcos är en serie med väldig hög kvalité och man märker att produktionskvalitén är hög.


Serien har just nu 2 säsonger som handlar om Pablo Escobar. Den sista meningen i säsong 2 är: ”Vad kan du om Kali kartellen?” Netflix har gått ut och sagt att det kommer en tredje och fjärde säsong.


Säsong 3 släpps 2017 och 4 släpps 2018. Jag rekommenderar starkt att kolla på denna serie. Den finns på Netflix och jag ger den 9/10. 


Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv
Tipsa redaktionen
Mest lästa

Kultursverige


Studentliv


YouthPastellSöda verkSport & blandatThe WavesRun AwayiProjectStyleup


Inhouse


Svett

Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg