Gömda skatter: Bar Deco Biosalong


Josefin Lundahl 2016-04-01
I veckans gömda skatt återkommer vi med ännu ett tips på hur man kan göra ett vanligt biobesök till en större upplevelse.

Bion Spegeln i Malmö har vanliga salonger och visar de aktuella filmerna, men det finns andra alternativ. I salongen Bar Deco har man möjllighet att se nya stora filmer, såväl som intressanta och lite mindre filmer. Salongen har ett 1920-tals tema med stora otroligt bekväma fåtöljer, men det är inte allt. Innan bion har man nämligen möjlighet att beställa mat, fika eller bara popcorn för att sedan äta under filmen. Varje fåtölj har ett tillhörande litet bord och lampa. Vid sidan om bioduken finns även en liten bar, öppen i princip hela filmen. Där kan man ta bröd till sin mat, beställa dricka eller köpa godis. 

Ni kanske tänker nu att detta måste vara väldigt dyrt, men så behöver det nödvändigtvis inte vara. Biljetten kostar runt 150 kr, lite mer än en vanlig biobiljett, emellertid använder man 50 av dessa kr att köpa vad man vill för i bistron. Vill man dock köpa en större måltid måste man förmodligen betala lite mer utöver de 150, men det kan det väl vara värt? 

Om ni väl bestämmer er för att gå tipsar vi om filmen Det nya testamentet som är fransk och lite udda, men väldigt bra. Testa något nytt och maximera din bioupplevelse!

Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv
Tipsa redaktionen
Mest lästa

Kultursverige


Studentliv


YouthPastellSöda verkSport & blandatThe WavesRun AwayiProjectStyleup


Inhouse


Svett

Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg