Sundsare påväg till Upptakt15

En helg för Sveriges Elevkårer


Rebecca Samuelson 2015-04-24

Upptakt15 kommer pågå i Jönköping.
Upptakt15 kommer pågå i Jönköping.

Emil Gustavsson, ordförande för Sveriges Elevkårer.
Bild:Kristoffer Ruckemann
Emil Gustavsson, ordförande för Sveriges Elevkårer.

Under några dagar i Jönköping träffas över 100 elevkårer för att tillsammans inspirera. Sundsgymnasiets elevkår är påväg dit - för att sätta Sunds på kartan.

Under dagen åker Sundsgymnasiets elevkår till Jönköping för att besöka Upptakt15 – en helg skapad av och för medlemmar i organisationen Sveriges Elevkårer.

 

”Att slå sig till ro och vara nöjd med att göra samma verksamhet som förra året är inte ett alternativ. Därför arrangerar vi varje år en mötesplats där ni som elevkår får lära er hur ni ska maximera er verksamhet, boosta er utveckling och förbättra ert resultat” skriver Sveriges Elevkårers ordförande Emil Gustavsson på sverigeselevkarer.se.

 

Upptakt15 kommer hållas i Jönköping vid stadens högskola. Helgen mixas av föreläsningar och workshops och under lördagskvällen kommer den årliga Elevkårsgalan äga rum. Under galan är det dags för Sveriges Elevkårer att dela ut priser till de elevkårer som under året har gjort skillnad för elevrörelsen. Årets Elevkår, Årets Nykomling och Årets Teamwork är kategorierna som står i centrum.

 

Under en kort tågintervju med Emma Stakston, medlem i Sunds elevkårsstyrelse, beskrev hon kårens tankar om Upptakt15 såhär:

- Vi är supertaggade på att träffa andra elevkårer, få inspiration och tips om hur vi kan bli ännu vassare. Förväntningarna är väldigt höga eftersom det är första gången vi är här. Vi hoppas att kunna sätta Sunds på kartan!


Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv
Tipsa redaktionen
Mest lästa

Kultursverige


Studentliv


YouthPastellSöda verkSport & blandatThe WavesRun AwayiProjectStyleup


Inhouse


Svett

Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg