En podcast för alla er som älskar en otäck historia

CREEPY PODDEN


Kajsa Wetterlin 2017-01-23


Sommaren 2015 fick Jack Werner den brillianta idén att starta en podcast med ämnet skräckhistorier. Podden blev en succe och 2016 var det året som det tog fart på riktigt. Podcasten består av riktigta historier som lyssnare skickat in, men även historier som är tagna från creepypasta. 

Jag fick höra talas om creepypodden första gången i en tidning där den var veckans hiss i podd kategorin. Jag gick in på podcast appen som finns på i phone och satte på ett avsnitt. Jag har nu följt denna podden under hela 2016 och är helt besatt av den! Podden tar upp allt från små underliga händelser till de mest hårresande berättelser. Den passar dock definitivt inte alla personer då den vill tillfällen till och med lyckats knäcka en skräckfantast som mig. 

Jag rekommenderar starkt Podcasten till alla att testa i alla fall! Men det är ni som gillar spänning och det obesvarliga som kommer fastna för den. Det jag tycker om med den är att de har så mycket inlevelse och ljudeffekter när de läser upp historierna. Podden använder sig även av skådespelare som läser för en maximalt läskig känsla och upplevelse. Som jag sagt så är denna en stor hiss och den är perfekt för exempelvis en lång bussresa eller en tråkig lektion. 

CreepyPodden får 9/10 av mig! 

BILD: sveriges radio

Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv
Tipsa redaktionen
Mest lästa

Kultursverige


Studentliv


YouthPastellSöda verkSport & blandatThe WavesRun AwayiProjectStyleup


Inhouse


Svett

Sundsproduktion
Ansvarig utgivare:   Harriet Hultén Westberg
Webmaster:   Harriet Hultén Westberg